Uw Dendermondse N-VA Kandidaten


De verkiezingen van 7 juni 2009 voor het Vlaams Parlement en Europa, dreigen ongemeen boeiend te worden. De lijstvorming is overal en in alle partijen volop bezig...

N-VA Dendermonde stuurt 2 kandidaten de arena in , nl.:
Mario Rottiers - 24ste plaats effectieven
Marius Meremans - 1ste plaats opvolgers



Mario Rottiers werd naar voor geschoven vanuit Jong-N-VA , is 30 jaar en bekend als culturele bezige bij in Dendermonde en omstreken .

Zo is hij niet alleen rockmuzikant en zanger, maar is tevens bestuurslid van CC Belgica en heeft zich ook gestort op het theater. Beroepshalve is Mario brouwer-ingenieur in Leuven. Als geboren Dendermondenaar met familiale roots in Lede, heeft hij zich na zijn studies in Gent en Leuven definitief gevestigd in Dendermonde.

De partij ziet in hem een wissel op de toekomst en ziet in deze verkiezingen ook een aanloop naar de lokale politiek. Mario is te bereiken op 0479/924 561.


Marius Meremans is schepen voor cultuur en jeugd in Dendermonde , maar is ook al sinds de oprichting van de N-VA nationaal partijraadslid .

Geboren en getogen in Dendermonde , is hij werkzaam als leraar Frans in Dilbeek .
Als uitvoerend mandataris zet hij het partijprogramma om in concrete beleidsdaden .
“Een zelfbewuster en sterker Vlaanderen heeft een onmiddellijk effect op het beleid in onze steden en gemeenten , daarom neem ik deel aan deze verkiezingen . N-VA heeft een totaalprogramma , met een duidelijk antwoord op deze crisis ”.

De eerste opvolgersplaats is een ‘beschermde plaats’
Aangezien de politiek dicht bij de mensen moet staan, kan je Schepen Marius bereiken op 0473/343 076.