Guldensporenvoering met Bart De Wever op 7 juli te Dendermonde

N-VA Dender (arrondissement Dendermonde) maakt er een tradidie van om Bart De Wever als gastspreker op haar 11 juliviering uit te nodigen.

Vorig jaar ging de toespraak van de N-VA voorzitter, voor een bijzonder talrijk opgekomen publiek, de wereld in als “ de verklaring van Dendermonde” .
Inzake de staatshervorming had Bart De Wever een tipje van de sluier opgelicht inzake een ‘Plan B’ en haalde hiermee zowaar de nationale pers.

Ook dit jaar zal de 11 julitoespraak niet onopgemerkt voorbij gaan.
Na de verkiezingen, waarbij de N-VA als grote overwinnaar naar voren kwam met een sprong van 5 naar 16 zetels, is zij mee aan zet in de onderhandelingen voor een Vlaamse regering.

Het hoeft geen betoog dat de persoonlijkheid en het bijzondere politieke talent van Bart De Wever hierin een grote rol hebben gespeeld.

Het is dan ook uitkijken naar het regeringsprogramma en de rol van de N-VA hierin.

N-VA Dender nodigt dan ook graag alle geïnteresseerden uit op haar 11 juliviering die doorgaat op dinsdag 7 juli, om 20 u in zaal Steenpoort, Kerkstraat 115 te Dendermonde.

Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Naderhand wordt er nagekaart met een frisse pint, aangeboden door N-VA Dender.