Jong N-VA op het Vlaams Nationaal Zangfeest

Jong N-VA Dender was op het 72ste Vlaams Nationaal Zangfeest aanwezig en werd vertegenwoordigd door Pieter Paul Moens (Lebbeke) en Mario Rottiers (Dendermonde). Het was een feestelijk gebeuren waarbij jong en oud prachtige Vlaamse liederen zongen.

Deze editie van het ANZ stond in het teken van de verkiezingen met de CD&V als kop van jut, omdat zij de Vlaamse kiezers hebben voorgelogen en bedrogen.

De burger werd overtuigd met een uitgesproken Vlaams programma, maar toen het er echt op aan kwam heeft CD&V Vlaanderen in de steek gelaten en gekozen voor het Belgische Staatsmanschap en de Eerste Minister post. Als je vandaag ziet wie er binnen de huidige federale regering de touwtjes in handen houdt, moet je vaststellen dat alweer de Walen, onder de vorm van minister Reynders, alle macht naar zich toetrekken. Als het bewijs dat de scheiding der Machten met de voeten werden getreden door minister Reynders door de Fortis-commissie bijna blootgelegd wordt, merk je dat er plots een waas van geheimhouding wordt opgetrokken rond hem. Er is nog niets veranderd in het huidige België: corrupt en ongeneeslijk ziek, maar voorlopig durft niemand van de machthebbers te denken aan euthanasie...



De CD&V heeft tot twee maal toe een regering gevormd met een Vlaamse minderheid, onder het mom dat ze deze keer staalharde garanties hadden van de Walen, die uiteindelijk niets dan loze woorden en gebakken lucht waren. Zijn ze werkelijk zo naïef, of zijn ze toch niet zo Vlaamsgezind dan ze altijd beweren?

Aan de aanwezige feestvierders werd de boodschap meegegeven om op 7 juni te stemmen voor de "politici die woord blijven houden" en kiezen voor Vlaanderen!

Als je het mij vraagt, slaat dit enkel en alleen op de politici van de N-VA!