Stem MR voor een beter Vlaanderen

Dit ludieke logo heeft uiteraard een dubbelzinnige betekenis…

Een machtswissel tussen MR en PS zou een goede zaak zijn voor Vlaanderen, maar ook de Oost-Vlaamse N-VA kandidaat Mario Rottiers (MR) komt op voor een Beter en Sterker Vlaanderen!

De tweestrijd tussen PS en MR houdt Vlaanderen al 2 jaar in een houdgreep. Federaal gezien behoort MR tot de grootste politieke familie, maar weigert elke bevoegdheidsoverdracht naar de deelstaten Wallonië en Vlaanderen, omdat dit in Wallonië in de handen zou komen van de aartsrivaal PS. Dit toont eens te meer aan hoe verdorven de politieke machtsspelletjes zijn van onze Waalse broeders. Niet alleen schuiven ze die broodnodige staatshervorming hierdoor op de lange baan en negeren zo de eensgezinde eis van de meerderheid van het land, ze zetten ook de welvaart en sociaal-economische stabiliteit van ons land op het spel!!!

Door de inefficiënte aanwending van de financiële middelen in het land, zullen de komende jaren opnieuw diepe schulden worden gemaakt die door de toekomstige generaties dienen afgelost te worden. Houd daarbij nogmaals rekening met de toekomstige vergrijzing in Vlaanderen en de oplopende kosten voor de ziekte- en zorgverzekering en je zal snel beseffen, dat Vlaanderen zeer zware tijden tegemoet gaat… indien we niet zelf kunnen beschikken over de sociale-economische hefbomen. Een dergelijke crisis heeft een op maat gemaakt Vlaams beleid nodig en snel en efficiënt bestuur. N-VA ijvert voor die broodnodige staatshervorming, waar zowel Vlaanderen, Brussel en Wallonië baat bij hebben. Echter politieke machtsspelletjes tussen MR en PS en de aanhoudende Vlaminghatende opstelling van het FDF, hypothekeren onze toekomst!

Stem dus MR voor een Beter Vlaanderen, waarbij MR uiteraard staat voor Mario Rottiers 24ste Plaats Effectieven op de N-VA lijst in Oost-Vlaanderen!