Geef de Kleintjes een Kans!



Beste,

De "grote staatsman" uit Vilvoorde toont op zielige wijze hoezeer hij de democratie genegen is door een oproep te doen niet voor de N-VA te stemmen. Niettegenstaande er nog steeds dient gekozen te worden, aanstaande zondag, denkt de CD&V de buit al binnen te hebben en zijn er reeds voorakkoorden gemaakt tussen de 3 traditionele partijen. Ze wachten zelfs de mening van de burger niet af om verder te doen...

Die zogenaamde 'grote' partij heeft trouwens weinig redenen om victorie te kraaien. Bij gebrek aan feiten waarom we dan wel voor hen moeten stemmen, probeer ze dan maar een oproep te doen om niet voor de kleintjes te stemmen. En zeker niet voor een partij die woord blijft houden wanneer het moeilijk wordt, dat is immers not done bij de CD&V. Beleid maken, aan de macht blijven en vermijden om ook maar enige kleur te bekennen, dat zijn de sterkten van de Partij die nu de overwinning reeds opeist.

Ook het pleidooi van Marianne Thyssen om zo snel mogelijk een Vlaamse regering op de been te brengen na de stemming is ronduit arrogant! Wat ze eigenlijk wil zeggen is: of jullie nu gaan stemmen of niet, het zullen toch dezelfde partijen zijn die de lakens weer zullen uitdelen na 7 juni en meer besluiteloosheid ten berde brengen zoals ze de voorbije 2 jaar hebben getoond. Een schande voor een partij die zich Christen-Democratisch noemt.

De kiezer heeft nog steeds het laatste woord en dient zowel gerespecteerd te worden op de dag van de verkiezingen als ER NA! Iets wat de CD&V de laatste jaren blijkbaar vergeten is. Wie gelooft hen nog? Wat zijn verkiezingsbeloften waard voor hen? En vooral: wat is de mening van een kiezer waard voor hen?

Geef de kleintjes een kans! Gelukkig had ik mensen in mijn omgeving die dit wel deden...