Overwinningsfeest in Gent

Nu onze grote jongens nationaal het werk verder zetten, blijven de militanten nog 'stilletjes' nagenieten van de Grote Overwinning van zondag 7 juni. Vreugde alom was het op de ontmoetingsplaats in Heusden (Destelbergen) tegen Gent, waar verschillende militanten en kandidaten samen met elkaar de binnenlopende verkiezingsresultaten konden meevolgen op het grote scherm.

Ook N-VA Dendermonde stond op de eerste rij om te zien hoe keer op keer het gele balkje van N-VA de lucht inschoot toen weer nieuwe resultaten op de beeldbuis verschenen. In Oost-Vlaanderen wordt N-VA de 5de grootste partij met 11,3%, wat goed is voor 3 zetels in het Vlaamse Parlement. Deze zetels gaan naar Helga Stevens (Foto - Gent), Lieven Dehandschutter (Sint-Niklaas) en Matthias Diependaele (Zottegem).

Nu de verkiezingsborden opnieuw opgeruimd zijn en de laatste overblijvende folders naar het containerbord worden gevoerd, zullen onze parlementszetels het werk aanvatten in het Vlaams Parlement om de partijpunten van N-VA ten uitvoer te brengen.

Wij houden u alvast op de hoogte!